usenmedimyaptimbirvelet Modeli 15 plus ses tuşu açık rahatsız etme kapalı zil seviyesi en sonda bile olsa çalmıyor mesela tuş seside gelmiyor ne yapmam gerekiyor odakta kapalı olan ne varsa açık anlam veremedim
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet benimde eşimin acil durum kestirmesi açık telefon sessizde bile olsa o aradığında sesli çalıyordu ama artık çalmıyor. Hatta sanırım benim telefonumda çalmıyor ya
betul97_ usenmedimyaptimbirvelet Hemen müşteri hizmetlerini ara yardımcı oluyorlar. Eşimin ses değilde telefonu kullanırken fotoğraf filan çekilirken öndeki yeşil ışığı yanıyordu. Müşteri hizmetlerini aradı telefona bağlandı çalışan hemen halletti sizde deneyin. Benimde 15 plus ama böyle bir şey yaşamıyorum
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet sen söylemesen farkında bile değildim yarın kendimi bi aricam sesli çalmıyorsa apple ın kapısındayım ahshaha
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari resetleyince düzeldi ya hdjddjd bu kadar basit bir şeyi çok velveleye verdim
usenmedimyaptimbirvelet betul97_ ya benim ikidir başıma geldi ilkinde odak varya orda rahatsız etme açıkmış onu açınca ses geldi ama bu sefer yapamadım mecbur sıfırladım sorun çözüldü 😬
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet ben resetleyemem çünküsü icloud hafızam buna müsade etmiyor abshahha