gizememre 6331 foruma üye olacaklar diye bir kural yoktu belli ki kazanınca ulaşmak için hesap açmış , kandırılmak falan ne kadar kötü ithamlar bunlar
Elfgrn LadyGaddar Kocasının aldığı yüksek meblağ ile övünürken yıllardır hakkıyla yapılan ve verilen ve ve ve kendisine çıkmamış bunu sindirememiş birinin kaybı çok olur.
[silindi] Şuan niye bu kadar tartışyorsunuz çekiliş bitti yani başka çekilişler de olur ona katilirsiniz bunu bu kadar abartmaya gerek yok bence
NaimeYilmaz Herkese teşekkürler ama tartışma postuna döndürmeye gerek yok. Kazananlar hayrını görsün inşallah 🥰 Yarın ödüller sahiplerine iletilecek, kazananların bilgisine. 💜
aslnhan balkizimcicekkiz 10 bin tl lik hediye çeki veriliyor bebekler için istenilen platformdan alışveriş yapılabiliyordu
aa_360 NaimeYilmaz bana da daha önce ki çekilişiniz çıkmıştı . Dürüstlüğünüzden asla şüphem yok bu sebeple illa bir eğri çıkıp çomak sokacak kendisine çıksa sizden iyisi olmazdı
myangelson NaimeYilmaz uni baby çekilişini kazanmıştım bende yedeklerden, severek de kullanıyorum çantasını. ♥️ Adı üstünde çekiliş bu herkese çıkamaz. Çıkmayınca neden böyle karalamalar oluyor anlamıyorum
yorgunannee_ NaimeYilmaz kazananlara hayırlı olsun güle güle harcasınlar inşallah. Ancak hep kazananlar gmail ve outlook uzantılı maillere sahipler. Acaba benimki hotmail uzantılı olduğu için mi kazanmadı meraktayım.