Gzdeec Merhabalar. 45 günlük bir oğlum var çok şükür. Uzun süredir de maalesef bitmek bilmeyen bir gaz sorunumuz var. Kendisinde işe yaradığına inanan kesin çözüm varsa yada tavsiyeleriniz lütfen paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler
goncali Gzdeec hergün 5 damla biogay ve nurse Harvey şurup. Şurup bir şişe bitince damlasını verdi dr. Bize batta iyi geldi
limonlukarpuzzz Gzdeec biz mamamizi değiştirdik gaz ve kabizliğımiza çözüm oldu. Aptamil conformil bio gaia nurse harveys ve Agulin mamayla birlikte bize iyi geldi.
Deletedmom114 Emziriyorsan kimyonlu su içebilirsin, mama ile besliyorsan 1 çay kaşığı ucu ile rezene veya anason verebilirsin doktoruna danışarak tabi 💁🏻♀️
Dolunaydolunay Nurse harweys şurup öneririm kesinlikle.Damlası bizde işe yaramadı ama şurupla kesin sonuç aldık.Kimyon çayı da ben kendim çok tükettim deneyin.
Dilaranne bbmbbm ben rezene anason kimyon çayı içiyorum oğluma zinco damla verdim her gece sıcak Su torbası yapıp koyuyorum iyi geldi maflor nurse harveys metsil hepsini kullandım fayda etmedi eskisi kadar kotu değil ama iyi yinede kuzum 🙏 darısı sizlere
aynuruygar benim oğlumda 2.5 aylık sap simplex ve bio gaia kullanıyoruz etkili olduğunu düşünüyorum bunları kullanınca çok rahat yapıyor drunuza sorarak kullanabilirsiniz çok rahatız biz
Ebrucesur Gzdeec oğlum 5 ay 17 günlük halen çok şiddetli bi şekilde çekiyoruz geceleri çoğu zaman ağlıyor uyumuyor delircem artik😫
Selinsu Gzdeec benimkinin dogdugu gunden beri gaz sorunu vardi. Kolik derecesindeydi metsil sab simplex asla ise yaramadi. En son biogaia ve nurse harveys colex aldim masallah gazini cikariyor bi sorun kalmadı suan 1 buçuk aylik. Bunlari kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra etkisini gosterdi
Prensesannesiii26 Gzdeec aguline gaz şurubu deneyebilirsin canım diğer damlalar gibi uçuk bir fiyatı yok ve tamamen bitkisel bende denemekten zarar gelmez diye aldım ve kolik bebeğimin gazını çözen tek ilaç bu oldu
Tugce58 Gzdeec bütün damlaları kimyonu vs herşeyi denedim geçmedi bize bitek “Linex bakso” diye bi gaz damlası iyi geldi Allaha binlerce kez şükürler ğrler olsun denemenin tavsiye ederim