esoss78 14 aylık oğlum var 2-3 gündür karnımda tekme hıssı ve bebek saga sola kayar hıssı oluyor dışardan da gözüküyor önceden de olurdu ama bu kadar çok degıl 2-3 gündür günde belki 50 kere oluyor ama hamılr olma ıhtımalım de yok neden oluyor
bebegim95 esoss78 benimde oluyordu o ya sanki bebek var içimde gibi. Benim kızım 33 aylık bi de düşünün
nnoktaa esoss78 geçenlerde sosyal medyada karşıma çıkmıştı. Hayalet tekme miydi neydi adı. Anneler doğum yapsa da zaman zaman o tekme hissini yaşayabiliyormuş.
kedili1anne esoss78 bunu biliyorum Doğumdan sonra karın kasları aşırı gevşiyor bu yüzden bağırsak hareketleri daha hissedilir oluyor O tekme değil bağırsak
Aklimideliricem Arada kıpırtı bende de oluyo onun normal olduğunu biliyorum ama dışardan gözüken ve sık sık olan duymadım bi şüpheli geldi 🫢
patilikiz Ayy bende hissettim ama karnım yumuşacık yani hamile değilimdir diye düşmedim üstüne. Demek yalancı tekme vay be 😄
Aklimideliricem esoss78 ihtimal her zaman vardır da hareket hissedecek kadar olsa şüphelenirdin zaten adet gecikmesinden felan😂