hsyn 9 aylik olacagiz bir kac gune 2 gundur ayagimda sallarken uykuya dalma esnasinda yapiyor var mi bilgisi olan internette baktim biri dis cikarma doneminde yapmis bizimde mi oyle daha hic disimiz yok
Baloglum19 hsyn bizim de öyleydi yaa uykuya direndiği için yapıyolarmış genelde şuan 1 yaşında yapmıyor artık bizim ki bazen durduk yerede yapıyodu baş sallamayı çok şükür ama bıraktı
akrky hsyn bebeğim 2 aylık uyanacagi zaman yapıyor 😂 sürekli hızlı bi şekilde çeviriyor deli gibi hahah 😂
Zehra_Ens Kulağında akıntı olabilir. Benim bebeğim de yapıyodu kulak akıntısından olduğunu söyledi doktor. Kontrol edin bi isterseniz. Kulak çubuğu kullanmadan temizlerseniz rahatlar biraz
hsyn Minikbal kucucuk bebeklerde ko akla bakar misin uyku getirtmek icin bu sekilde mi yapiyorlarmis 😂😂
Zehra_Ens hsyn benimkinde de dışta görünen akıntı yoktu ama doktor ondan demişti. 3 4 gün sonra da aktı zaten
Esenn13 hsyn Benim de oğlum 4 ay 2 günlük. Uyurken hep yapıyor. Deli gibi sallıyor kafayı sonra geri uyuyor
Betulkuzey Benim oğlumda 7 aylık bi iki aydır o da yapıyo bazen uyku öncesi yapıyo bazen uyku arasında ki ben hiç sallamadım ayakta nerden çıkardı bunu bilmiyorum :)
melisaninannesi Ben beşikte uyutuyorum çok hızlı sağa sola sallıyor emziği tutturamıyorum ağzına😂 ben de merak ettim neden yapıyor diye🤔
Cyln Benim bebeğim 2 aylıkken yapıyordu, nedenini anlayamadım hatta post açmıştım. Uyku arasında uyanırken yapıyordu ama sonra bıraktı.