NariNariKiminYari susamtanem_ bulaşık parlatıcısı çıkarıyor ama ben derz kalemiyle geçiyorum üstünden ilk günkü gibi oluyor
susamtanem_ NariNariKiminYari ya benim tuvaletimde yıkama gideriz yok sabunlu bez ile silip sonra temiz bezle duruluyorum fayansı parlatıcı dediğinizg gibi yapar mı acaba evde olan şeylerle bi çözüm bulmak istiyorum da derz kalemim yok
neolmusyaani NariNariKiminYari o nereden satılıyor bacım bir de derz şu fayanslarin beyaz olan araları değil mi
Nikita susamtanem_ ben denemedim ama çamaşır sodasını ıslak zemine döküp fırçalayıp bekletiyorlarmış.
NariNariKiminYari susamtanem_ parlatıcıyı döküp fırçalayınca bembeyaz oluyor gerçekten ufak bir noktada deneyin bezle geri silersiniz
susamtanem_ Nikita geri temizlemesi kolay olacak bir şey lazım tuvaletimde gider yok sizce geri arındırması kolay olur mu
NariNariKiminYari neolmusyaani evet o beyaz aralar için kalem şeklinde aynı çizer gibi üstünden geçiyorsun yeni gibi oluyor. Ben yaşadığım yerdeki her şeyi satan 3.5 cu tarzı bir yerden alıyorum ama trendyolda falanda vardır