queenofrose Ay 45 günlük. Asla sevmiyor. Basıyor çığlığı. Nasil alistiracagim ya. Bı cozumunuz var mı.bi yere gitmek zulüm
accountant queenofrose bir şekilde alışması lazım ya yenidoğan pedi sıkıyor olabilir mi çıkarıp denediniz mi
gizematadeniz queenofrose puseti degistirme sansiniz var mi? Hangi marka? Belki rahat değildir. Biz joie kullandık. 18 aylik hala cok sever utaniyorum artik ondan sattik daha yeni 😂
yenibir queenofrose benimki hiçbirini sevmedi 🫤çocuk arabasını bile sevmedi dışarı çıktığım da gelene kadar sürekli kucak istiyo
hamilesavi queenofrose ben şu ana kadar puseti seven hiçbir bebeğe rastlamadım. Benimki de sevmiyor. Çözüm basit artık bebek arabasına koyduğumda artık pusetle koymuyorum düz yatırıyorum sorun yaşamıyorum
queenofrose accountant vala çok üzgünüm. Pusete atıp atıp gezmekti hayalim. On dakika bile durmuyor. Ama deneyecegim
accountant queenofrose bebekler genelde arabayı çok sever ilginç valla ve de çok zor büyüdükçe belki alışır herhalde. Kızımı ilk dışarı bebek arabasıyla gezmeye bahçeye indirdiğimde ağlayarak eve dönmüştüm içimden geçmişti ama şuan çok seviyor sizinki de belki büyüdükçe sever.
accountant queenofrose çok minik daha normal önüde yaz boş boş gezersiniz çıkarken karnı tok olsun mutlaka ve emziksiz asla 😄
anonimli Bizimki de puset sevmedi, bende bebek arabasının büyük kısmını taktım onu çıkarıp onda gezerdi rahat ederdi. Bebek arabasına puseti takıp koyunca ağlardı
queenofrose hamilesavi onu düşündüm ama çok küçük daha 45 günlük cesaret edemedim. Büyük kızım çok severdi ya. Dışarısı hiç problem olmazdı. Valahi elim ayağıma dolaştı bugun