Eslemervaninannesi Defneyelin kuzum karbonatli suyla siliyodum ben cok artmisti doktorumuz bide damla verdiokdar artmisti ki goguslerime bile bulasmisti
doganursezmag Defneyelin hiçbir şey iyi gelmedi en son mikostatin iyi geldi ama seninde kendi göğsünü her emzirmeden sonra temizlemen ve iç çamaşırını değiştirmen lazım
Nazosnaz Defneyelin canm arkadasnn birisi yazms bizede karbonatlı su hiç iyi gelmensti emdiği için banada bulasmsti emzdrmek bı iskenxeye dönmüştü çektiğim açıda çabası doktor bize mikostatin dye bı damla vermişti o iyi gelmisti
Gayeefe Bir çaybardağı kaynamış suya çay kaşığı karbonat koyun ağzının içini iyice temizleyin 2 güne bişey kalmıyor rahatlatıyor meme ucunuda temizleyin o suyla
Defneyelin Erva-mm hayır ama olmuş. Birde ağzının kenarları beyaz beyaz olmuş o neden olur bilen var mı acaba
Nazosnaz Eslemervaninannesi kesinlikle katılıyorum arkadaşım size karbonatlı su iyice artyo ve anne göğsüne bulasiyo emzirmek eziyet oluyor doktra gidince mikostatn mi verdi sizede
naz7636 Kuboos_ Rapor ücreti almak için ne yapmamız gerekiyor .1 ay oldu doğum yapalı hiç bilgim yoktu rapor ücreti alındığından
Karaman Defneyelin mikostatin al kullan karbonatlı su falan çokta iyi gelmiyor benim ikizlerim var ikisindede oldu.Bastan hep karbonatali suyla sildim ama gecmedi mikostatin kullandim bikac gune pek bisey kalmiyor
Eminayaz Defneyelin bi cay kasigi su verin emzrdktn sonra bise olmaz yani korkmayn agzini temizler susuzluk boyle yapiyr
Talharas Defneyelin canım benim bebeğim de bi aylık başlangıç vardi sağlık ocağına mikostatin yazdırdım sürdüm çok memnun kaldım emzirdikten sonra kulakçıkla diline fln sürdüm ama uyutmadim 10 dk hep oyaladim çok şükür geçti
Defneyelin Erva-mm tamam ilacın adını biliyor musunuz? Hemen alalım. 3 günlük bebeğim daha. Önerileriniz var mıdır?
Zeynepazram Kızlar benim bebegiminde alt damaklarının arka kısımları üst damagı beyaz buda mı pamukcuk oluyo ilk dogdugu zamanlar dilindede beyaz beyaz olurdı ama o daha olmuyo