Elif337798 Spiral ve prazvatif varken kalınır mı çok iyi korunuyorum birde geri çekilme var istemiyorum bugün test yaptım çok silik vardı tekrar yaptım yoktu . Doktora ya bugün yada yarın girerim varsa ne yapmam lağzım bilmiyorum iki bebek var sağtn
Elfgrn Elif337798 Çoklu korunma varsa bu ihtimal çok çok düşük ihtimal. Kan verin idrar testleri kuruma yada yalancı pozitif çok veriyor bu yüzden güvenilir değil artık.
ipeksiiimom Elif337798 ben de aynı durumu yaşamıştım hem spiral hem prezervatif. Test yapınca silik çıkmıştı kan verdim negatif çıktı. Bazı testler bozuk çıkıyor
Elif337798 ipeksiiimom inşallah çıkmaz çıkarsa da Allah tan geldi demeye karar verdim. Çünkü aldırım dedim kızı mın kolu çıktı oyun oynuyordu ablasıyla
ipeksiiimom Elif337798 önlem almanıza rağmen varsa zaten Rabbimin bi bildiği vardır. Ben de çok korkuyorum hamile kalmaktan ama kalırsam da aldırmam
BARTUMOM Elif337798 hap, prezervatif ve geri çekilme ile hamile kalan ben hersey olabilir diyorum . Prezervatif yırtılması ama geri çekilme var diye pek olanak vermemiştim ona rağmen gidip ertesi gün hapı alıp içmiştim ama yinede hamile kaldım