zynpdgs Kızlar bu 3. Ay atağı mi yoksa hastalık mi anlamadım gece 8 buçukta uyutmaya calismisim 12 de uyumuş yorgunluktan oturup ağladım artık meme reddi yapmaya başladı sürekli mız miz kucağımdan inmiyor çok yoruldum gerçekten fikri olan yardım etsin
solinn20 zynpdgs benimde 3 ay 10 günlük emiyor aç olmasına rağmen ne anne süttü nede mama içiyor uykuları çok düzensiz bende atak diye umuyorum yoksa bu şekil çok zor sabah 5 te uyanmış daha da uyumamış
ay_adengunes zynpdgs benim kızım da 3 ay 2 günlük gün boyu hiç uyumuyor nerdeyse toplasan 2 saat anca uyuyordur. 10 dakika uyuyor uyanıyor. Durduk yere ağlama krizleri, kucak istemesi sürekli. 12. Hafta atağıymış
zynpdgs solinn20 benimde 3 ay 3 günlük bir haftadır canımı aldı ya zaten gündüz uykusu yok en fazla 10 dk uyur o da ayağımda uyur indirdiğim gibi uyanıyor
melikexxx solinn20 benim de bebeğim 3 ay 10 günlük en son gece emdi bu saate kadar aç emmiyor biberon da kabul etmiyor daha önceleri sizde emmeyle ilgili problem var mıydı
zynpdgs ay_adengunes aynıyız desene Allah sabır versn gerçekten çok zor ya insan dayanamiyor resmen dün sinirden kızıma bağırdım ya o kadar pişman oldum vicdan azabı çektim ki anlatamam
ay_adengunes zynpdgs eşinden destek al mutlaka desteksiz çok yorucu bir süreç. Ağlama krizlerinde eşim ayakta gezdiriyor, çok yorucu sen nasıl dayanıyorsun diyor. Eşin ilgilendiğinde biraz uyusan kendine gelirsin uykusuz kalınca tahammülsüz olunuyor
ay_adengunes zynpdgs kötü olmuş hasta olması Allah yardımcımız olsun inşallah çabucak atlatırız bu süreci