biricik9 Merhaba anneler 14 aylık oğlum alerjik bir bebek 2 aylık diyettimiz bitti çok şükür mercimek başta açtık 3 gün kuralı ile bi problem olmadı çok şükür dünde buğdayı açtık bulgur yaptım dün verdim bir sıkıntı görmedim bugün yine bulgur vericem diğer güne aynı bulgur mu vereyim yoksa makarna mi versem oda buğday ürünü Ve sonra açmam gereken nohut ve nohuttan ne yapayım 3 gün boyunca aklıma gelmiyor oğlum pek sevmediği için nohut fazla vermedim o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ve sonra ki açmam gereken şey mısır süt mısırı oda 3 gün kuralı ile Bir gün markette satılan mısırı alıp vericem geri kalan 2 günde ne yapayım mısırdan Diğer kalanlar meyve kalıyor muz ve portakal onları da en son vericem öyle düşündüm Bana yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl tarifler deniyeyim
1prensh biricik9 nohuttan humuz yapabilirsin 1 gün nohutu haşla bilenderdan geçir azıcık zeytinyağı at o şekilde verebilirsin
nuroner biricik9 ben hep sütsüz yumurtasız yapıyorum. Mısr unu, zeytinyağ, haşlanmış ezilmiş sebze, karbonat , baharat . Sebze köftesi pankek kaşık dölmesi ne derseniz olur Tatlı isterseniz de mısır unu muz zrytinyağ karbonat yapabilirsiniz yine
biricik9 nuroner teşekkür ederim öyle denicem o zaman birde benim oğlumun süt ve yumurta testi yapılacaktı deri olan ama bulunduğum yerde daha gelmemişti doktor bayramdan sonra gelebilir bu test ama kan aldı kandan bakalım süt ve yumurtaya değerini ne kadardır diye sizce kandan bakılsa daha iyi mi yoksa deri mi kan tahlilimiz de 12 Mart’ta çıkacak
nuroner biricik9 anladım ikisinin birlikte değerlendirilmesi daha doğeu olur. Zaten deri testinin anlık yapcaklar direk elinize sonuç kâğıdını verecekler kandanda baktırın