kubrasayfam Kızlar canınız çektiği şeyler oluyor mu adet olunca çikolata falan çekiyor benim canım sonra noodle çekiyor normalde pek alıp yemem öyle iştah açılıyor sanki😄
Mavinarsuyu kubrasayfam Benim iştahım açılır. Canım bir şeyler çeker. Tatlıyı zaten söylemiyorum bile rutin o. ☺️
kubrasayfam kubrasayfam birde foruma bişey yazınca üstte görünmüyor mu acaba fazla cevap gelmiyor nereye yazmam gerekiyor bunun için üstte kalmıyor yani
piyanistbanabirak kubrasayfam bende hep adetten ⅔ gün öncesi iştahım açılır adet olduktan sonra da kesilir 😁
simseklivekalpli kubrasayfam sevgili annemiz postunuz aşağılarda kalıyor olabilir. Yorum yaparak üstte kalmasını sağlayabilirsiniz.
Mavinarsuyu kubrasayfam Çikolata beni kesmiyor ki 😂 Baklavalar, soğuk baklavalar, şöbiyetler, eklerler…😍
metekaanmom kubrasayfam üç tane çikolata yedim hala tatlı biseyler yemek istiyorum derken beş tane de hurma yedim aşırı tatlı krizine giriyorum
gulcicekkync kubrasayfam benim adete yakın canım her türlü şeyi ister tatlı , acı, baharatlı , ekşi ve hepsinden de araya çok zaman girmeden yiyebiliyorum😃