gulnurerva Kızlar kızım 9 aylık kulağını deldirmek istiyorum bir yanda daha küçük erken diyorum bir yanda çabuk iyileşir küçük birsey anlamaz diyorum sizler ne zaman deldiniz nasıl geçti bir sorun oldumu dusuncenizi merak ettim
gizemadymn gulnurerva benimde bebeğim 9 aylık bende deldirmek istiyorum ama eli kulağında oluyor bazen diş çıkardığı için ağrı yapıyor galiba o yüzden cesaret edemedim
Nikita gulnurerva dört yaştan önce erken olduğunu düşünüyorum. Kulak sinirleri gelişimini sürdürüyor hala. Deldirmedim. Dört yaştan sonra isterse deldiririz
mavili_kelebek gulnurerva 13-14 aylıktı iğneli delim yaptırdım. Hiç yara olmadı tabancayla delim yaptırma araştır. Tabancayla et parçalanıyor iyileşmiş geç oluyor. Fıs fıs vermişti sürdüm bi kaç güne geçti 2 ay sonrada normal küpeye geçtik.
benencokanneolmayisevdim gulnurerva kulak memeleri henüz büyüdüğü için 1.5 yaşından sonra deldirin bence
gulnurerva Nikita işte bende kendisi istesin diyorum bazende ne kadar büyükse zor olacak korkacak diyorum
Badeninannesi_35 gulnurerva benim kızımı 6 aylıkken deldirmiştim biraz ağladı tabi ama sonra geçti hiçbirşekilde hiçbişey olmadı şuan 4 yaşında iyiki de deldirmişim diyorum erkenden tavsiyem erkenden deldirmeniz
Adababy gulnurerva ya ben öyle çok sevmiyorum küpe olayını kızımada deldirmedim hiç ne gerek var dedim ama sonra acaba deldirsem mi diye düşümdüm yaşı 5 oldu ama şimdi korkuyor asla deldirmek istemiyor. Bende küçükken kıyamadım🤭
mom97X gizemadymn diş döneminden dolayı elini atıyordu sürekli kulağına hatta bi ara küpesini düşürmüştü zor bulduk.. ama bi süre sonra hiç ellemedi unuttu
mavili_kelebek gulnurerva dövmecide yaptırdım. Artık zaten eczacılar yapmıyor yasak denildi. Güvendiğiniz bir yerde yaptırın. İlkini anlamadı ama ikincisini deldirirken ağladı. Oda bi kaç dklık birşeydi sonrasında sıkıntı yaşamadık çok şükür
gulirmak gulnurerva ilk kulak delince ufak ses çıkınca biraz korktu ama diğerini deldirmesine izin verdi sonradan hiç sıkıntı yaşamadık yara vs olmadı