mam020 Eymeninannesi2 e bebegin bezi cok guzel yenidoganda kullandim suan 2 numarasını kullaniyorum ama aloe verali cok beğeniyoruz 😊 bu arada her bezi kullandim dogdu dogali a101in bezini canbebe molfix baby me falan ama en cok canbebe ve baby me begendim tavsiye ederm
Sedanurbet Ben minies kullanıyorum migros un bezi hem uygun fiyatlı hemde içeriği temiz tavsiye ederim
Mervehicip Bence en güzel şokun bezi bebeland olan sızdırmıyo çok kalın değil çokta ince değil 3 ayından beri kullanıyoruz. Her bez pişik yapmıştı bir tek o bez yapmadı tavsiye ederim 😊
ikibebeklibirannee Mervehicip Ay bir kere eşim mevburen aldı binde kalmamış. Yaptığı her kaka çıktı. 2 kere istese bezi dolup k taşıyordu. Nasıl memnun kaldınız 🤷
Zeynepalya_ve_annesi Eymeninannesi2 hiçbiri ben padlerss kullanıyorum taşırma yok türk malı sağlam müşteri memnuniyeti öncelikleri ıslak havlusu bile mevcut bezin tanesi 0,48 krş a denk gelio ben 6,5 aydır kullanıyorum iyiki bulmuşum bu beezi
Mervehicip @ikibebeklibirannee bende o sorunu 4 numarasında yaşamıştım şuan 5 numara kullanıyorum gayet iyi ama ciddi anlamda dört numarası berbattı. Ben şuan akşam 9 da bezliyorum sabah 10 a kadar bezli duruyo ne kadar çiş yaparsa yapsın çıkmıyo gün içinde de bakıyorum önüne dolmamışsa almıyorum. Bazen dolmuş diyorum bi açıyorum resmen bi çiş kadar ıslaklık doluluk oluyo. Sizin ki numaradan kaynaklı olabilir bence kaç numarayı?
ikibebeklibirannee Mervehicip 5 aldık diye hatırlıyorum 1225 kg için olanı işte. Hiç memnun kalmadım ne emiyor kakasını ne cisini. Tercih meselesi berbat bir bezdi benim icin 😐