tuanaozturk Kızlar birşey sormak istiyorum size, hani buyuklerimize nazar duaları okutuyoruz ya? Hangi dualarla geçiyor nazar? Kaç kez okunur? Birde diyorlar ya hani kimde izin varsa o okuyunca hemen geçer ve rahatlarsın?
myavocado tuanaozturk Anneannemden hatırladığım üç tebbet okuyordu. Ben de öyle yapıyorum. Bol boş felak nas ayetel kürsi okuyorum.
metekaanmom tuanaozturk yedi Ayetel Kürsi yedi naz yedi Felak okuyoruz biz bı de defne yapragina isimlerimizi tek tek yazıp yakıyoruz nazar değmesin diye
mamacitaa_ tuanaozturk felak nas ayetel kürsü çok güzel dualar 😊🌸 bir de kalem suresinin son 2 ayeti, onlar da nazar içindir.
seyma4748 metekaanmom bu defne yaprağına yazıp yapma işi nasıl oluyor açıklar mısın nazar değen kişinin adı mi yazılıyor bide ne zaman yakıyoruz
metekaanmom seyma4748 kendinizi çocuklarınızı her defneye bir isim gelcek şekilde yazıp yakiyosunuz nas Felak okuyarak
minikcekirgem Kalem suresi son iki ayet 40 gün boyunca 7 kere bir suya okuyup içiyorsun Yine felak nas ayetel kürsi