Zeynzgz Kızlar sabah uyandığım ve bacağım bu şekilde 7 ay önce doğum yaptım ara ara ağrı oluyor du ama bu neyin nesi anlamadım dahiliye mi bakar böyle olan varmı ?
Zeynzgz Zeynzgz eğer böyle olan varsa diye sormak istemiştim rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen silemiyorum 🙏
Lilysa Deletedmom_897 neden kadın mahrem yerini atmış gibi bir tepki verdiniz ki?alt tarafi bacak yazin her yerde gördüğümüz bi uzuv. Ayrica başlıkta da resimli oldugu belirtmis zaten
Deletedmom_897 Zeynzgz Rahatsızlık değil ama platformda erkek çok biraz önce göğüslerinin resimi atan biri de vardi o yüzden dedim
Zeynzgz Lilysa kötü bir niyetle paylaşmadım ama öyle anlaşıldı sanırım sadece bilgilenmek amaçlıydı teşekkür ederim size
Lilysa Deletedmom_897 kotu bir sey dediğinizden degil ama kadin özür dilemek zorunda kalmış rahatsız ettiysem kusura bakmayın demiş.
Lilysa Deletedmom_897 ilk yazdığınız yorum direkt sizin rahatsız olmanız gibi algılanıyor eğer tekrar okursanız. Eğer karşınızdakini burada erkekler oldugu konusunda uyarmak isterseniz bu sitede erkekler de var eğer boyle hassasiyetleriniz varsa dikkat etmenizi öneririm diyebilirsiniz. Kaldı ki normalde şort etek vs giyen biri de olabilir o yuzden sorun bile etmeyebilir
Zeynzgz Sadece bacağımda ki morarmalar moralımı bozduğu için sormak istedim belki aynı olan biri vardır diye mahrem bir yerimi atmadım kötü bir cümle paylaşmadım ama böyle problem olacağını bilemedim
Lilysa Zeynzgz sizin paylasiminizda hiç bir tuhaflık yok gayet doğal. Bu platformun amacı bu zaten. Merak ettiklerimizi endişe ettiklerimi sormak. Yeri gelince dertleşmek sohbet etmek.