mondecaidensecmeler Kızlar hayırlı ramazanlariniz olsun😌 benim menüm Fırında etli patlıcan güveç Pirinç pilavı Ayran (Tatlıyı kayınvalidem perde tatlısı yapmıştı) Kayinvalidemgille yapacaz 🙃 Sizin menüler neler?
xbeyza_ mondecaidensecmeler dunden etli patlıcan güveç var bende de. Bulgur pilavi var dünden hep. Yanına bugün sadece bir çorba yapicam. Şehriye çorbası belki.
mamacitaa_ mondecaidensecmeler İrmik gibi ama içine baklava yufkası giriyor dimi perde tatlısı dediğin 🥰 afiyet olsun menü çok güzel 👍 ben de ; • havuç çorbası •patatesli tepsi böreği •tavuklu pilav • dünden de biraz yemekler var ( şekerpare ) hayırlı iftarlar herkese afiyet olsun 😋
zarifhanim mondecaidensecmeler Mercimek çorbası Fırında patatesli tavuk Pirinç pilavı Kıymalı pide Salata Çiğköfte Tulumba tatlısı ve sütlü kadayıf Misafirim var bugün de ☺️
mondecaidensecmeler mamacitaa_ hayır irmik değil yufkanın buzusmus halıyla yapılıyor şerbetli ana çok güzel bir tatlı🙃
sengul34 mondecaidensecmeler kabak çorbası sekiz aylık oğlum bile bayıldı maşallah diye beyti sade pilav mısırlı salata
AyazMerve mondecaidensecmeler Etli nohut Şehriye çorbası Pilav Şekerpare Allah kabul etsin niyetlerimizi 🤲
simseklivekalpli mondecaidensecmeler patates yemeği pirinç pilavı mercimekli pilav var bizde kalanlar. Bide kısır yapıcam 🤣
minniks mondecaidensecmeler domates corbası yaptım tavuk koftesinden burger yapıcam bide ilk defa tavuk koftesi yapıcam bakalım nasıl olcak
uykusuzanne__ mondecaidensecmeler Afiyet olsun hayırlı ramazanlar Patates yemeği Kuskus Salata Birde poğaça 🥯 canım çok istiyordu kaç gündür
ayyzeyy466 mondecaidensecmeler Konudan alakasız perde tatlısı baklava yufkasını serip yağ sürüp hindistan cevizi serpip kıvırıyorduk değil mi ya ben tarifini kaybettim size zahmet yazar mısınız