Dhmi 2 aylık bebeğinizi nasil uyutuyorsunuz 40i çıktıktan sonra uyku düzeni değişti mi??Benimki artik çok az uyumaya başladı gündüzleri 15 dk uyuyor hemen uyanıyor artik uykusunu alamayinca miz miz laniyor artik 40bi çıkmadan önce güzel uyuyordu sizin bebekler nasil???
Bicirik900615 Dhmi benimki de 2 ay 10 günlük bir kaç gündür düzene girdi uzun uyumaya başladı değişiyor canım merak etme
EsraaCeylann Dhmi bizimki de 3 gün sonra 2 aylık olacak. Emerek uyumak istiyor. Kucağımda uyuyor yerine koyunca gözlerini açıyor. Uyuyunca çok kısa 5 dk uyuyor uykusunu alamayınca mız mız oluyor.
Cifteanne Benimki 2 ay 2 günlük valla 40 falan çıkınca hiç bişey değişmedi uyumuyordu yine uyumuyor ☺️Daha doğrusu çok sık kalkıyor gece,gündüzde az uyuyor.uzun uyuyacağına dair bir umudum yok artık uykusuzluğa alışmaya çalışıyorum 🤷♀️
Znrkrgl Benim de bebeğim 2 aylık .Başta uyumaya direniyor ama uyuyunca 2 saat deliksiz uyuyor çok şükür .kolik bi bebekti ama gaz damlaları sayesinde rahatladık .uykusunu alamazsa eğer asla uyumuyor çok mızmızlanıyor