alikaganblt merhaba… 2 yaşında oğlum var ishal şuanda hic birşey yemek istemiyor ne yemek yapabilirim fikir verir misiniz? Patates haşlaması sevmiyor
alikaganblt Deletedmom2987 Kahvaltı da yapmadı ki muz o kdar tok tutmaz diye ley yapmadım yedirdim ama yemek de yesin istiyorum
brfnbt alikaganblt ayran seviyorsa ayran verebilirsiniz hatta içine biraz da soda eklerseniz en azından sıvı elektrolit kaybını engellersiniz pirinç lapası verebilirsiniz haşlanmış patatesi top top yaparsanız belki onu da görüntüsünden dolayı tüketir
cokbilmismom alikaganblt pirinç lapasi muz, probiyotik kullanım reflor vermişti bide bize doktor sorun sizde doktorunuza
BordoHuniliAnne alikaganblt muz, patates, makarna, yoğurt, kefir, ayran, simit, kraker, galeta, prinç lapası yada yağsız pilav ,haşlanmış tavuk gögüs kısmı daha iyi olur.
LinaElzem alikaganblt haşlanmış patates, muz, yoğurt, lapa pilav ve probiyotik verebilirsiniz. Zinco çinko şurubu varsa onunda içirebilirsiniz. Doktora bu konuda her gittiğimizde veriyor ve bol su verin.
defneemommm alikaganblt bizde aynı durumdayız 5 gündür perişan oldu resmen cocugum bizim rota testi pozitif çıktı gaita testinden cok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah
serbestgezentavuk alikaganblt pirinç lapası kesiyor aynı zamanda vücut su kaybettiğinden bolca su tüketmesi gerek, çok geçmiş olsun
busegms alikaganblt probeta diye toz vermisti doktor bizede sende sor yazsinlar canim iki güne geciyor istahida geliyo yerine yogurduna icecegine karistirip verebiliyosun