Bhdemir oncelikle sakin ol mukemmel birliste ve mukemmel bir ek goda sureci olucak diye birsey yok
Havuc,kabak,brokoli,yer elmasi,tatli patates,balkabağı,armut,elma,muz,ispanak
Bunlardan oncelikle havucu sectim sebzeyle baslamani oneririm canim cunku meyveler tatli oldugu icim once meyve verme sebze reddi yapabilirmis
3gun kurali ile ilk gun hasladigin ceyrekten bile az olan havucu yani. Haslayip ezip suyuyla birlikte bir cay kasigi,ikinci gun 2 cay kasigi 3.gun 1 tatli kasigi seklinde verki hem alerjik reaksiyon acisindan gozlemyapabilesin hemde bebegin verdigin gidaya alisma surecini yavaş gecirirse daha kolay olurmus
4.gun kabak ve havucu hasla ve suyuyla ver yani tattirdigin hergidayi sebze corbana ekleyebilir,bebegine verebilirsin sevmiyorsa zorlama keyifli bir anini bekletekrar teklif et ve ogurmeler,kusma ve redler yasanabilir takma kafana su vermeyide ihmal etme 💗💗🌸simdilik aklima gelenler bunlar sarjim azdiye daha fazla suanlik yazamadim her zaman yardımcıolmak isterim yazarsin bana 💜💜💜birde kendi guvendigin dogalsut satan biryerden sut al ve yogurt yap yogurt yedir bebise🌸💗
Alinti yaptim bir arkadasa daha yazmistim🤓