hayalkbr 10 gün oldu sezeryan çıkalı 82 ile girdim bugün 73 kiloyum 9 kg gitmiş nerdeyse Dahada gider mi Dogum kilom 65 di ?
Yayburcu hayalkbr yaaa ilk günler ne kadar gitti ben 73 le girdim bugün 70 im nasıl bu kadar az gider aklım almıyor
aksutuce hayalkbr 73 kiloydum . 64 e düştüm . 5 aylık bebem var . Arada 66 oluyorum . 56 kiloya herhalde seneye düşerim 😅
re11 hayalkbr 72 kg ile girdim çıkınca hiç kilo vermemiştim 40 gün içinde çoğu kilom gitti 54 kiloya düşmüştüm ama asla ekmek yemedim ilk 2 hafta birde katı beslenmedim hep sıvı sulu şeyler yedim genellikle
gmzshn Evet gider süt yapıyor diye sürekli şekerli şeyler ye diyenlere inanma bol suyunu iç ceviz ye doğal zeytinyağı iç
forumgurmesi Evet gider. 2.5 ay önce doğum yaptım şuan hamile kaldığım kilodan 6 kg daha azı . Hamilelikte 7 kg aldım ilk ay 13 kg vermiştim.
Yayburcu aksutuce ilk zamanlar ne kadar düştü acaba ben 5 gün önce doğum yaptım daha sadece 3 kg gitti
pink9 Vanınal doğum yaptım ben de üç ay oldu gıttıkce zayıflıyorum ben de tam tersı vermek istemiyorum dal gıbıydım kurdan gıbıydım sanırım vücut yapısı Kımısı hızlıca verıyor Kımısı veremıyo