Nurcanben Arkadaşlar kızım yatağına işedi şansa o sıra alezde yoktu nasıl temizleyebilirim ben bu yatağı ? Hem temiz olsun hem zarar vermesin.
Lolik Nurcanben önce kuru havlu gibi bir şeyle iyice çektir sonra sabunlu su hazırlayıp biraz suyu yatağa sıktır sonra yine çektir temiz olduğundan emin olana kadar tekrarla
cokbilmismom Nurcanben silmekle asla içi temizlenmez yıkatmanız lazım vakum makina ile çekmeniz lazım
Busegr Nurcanben şimdilik sararmadan kalır ama zamanla küf değil belki ama sarılık belirgin olur muhtemelen. Eviniz güneş alıyorsa havanın iyice güneşli olduğu bir gün beyaz sabunla iyice silip güneşte kurutun bembeyaz oluyor yatak
Lolik Nurcanben iyice kuru bezlerle çektirince bir şey olmuyor , baya havlu koyup üstüne bas zaten bi süre sonra bez kuru kalıyor. Ben yaşamadım ama annem hep böyle temizlerdi ne koku oluyordu ne küf
Nurcanben cokbilmismom yani suanlik yukarıdaki hanımefendinin dediğini yaptım arap sabunlu su ile baya bi sulu şekilde sildim
Nurcanben cokbilmismom havlu ile suyunu çek diyen haimefendinin dediği gibi yapmıştım zaten yıkatacağım o anı kurtarmak için açmıştım bu postu
Nurcanben Busegr çok teşekkür ederim bu şey içinde geçerli mi benim 2 yastığım yatagin altındaydı sararmış kendi kendine onun içinde yapsam ise yarar mı
Busegr Nurcanben yün değilse direkt yıkayıp güneşe koyabilirsin yünse kılıfı söküp yıkaman lazım beyazlar zaten makinede hemen yastıklarda denemdim ben makineye atıp kurutmada kurutuyorum genelde
zeynep1028 Nurcanben koltuk yikama makinesi ya da varsa ihlasin sulu sekilde temizleme ozelligini kullanabilorsiniz en olmadi koltuk yikayan yerlerin yatak da yikadigini biliyorum