birannne_ Kıymalı yeşil mercimek yemeği 🥣 Şehriyeli pirinç pilavı🍚 Yoğurtlu kabak mezesi 🫓 Latte pasta 🍰
Pamukhanim_ birannne_ Afiyet olsun Yeşil mercimek çorbası Fırında karnabahar Çıtır tavuk Yoğurt Islak kek
Minikkalbinannesi birannne_ Mercimek çorbası Fırında sebzeli tavuk Şehriye pilavı(pirinç ve bulgurdan sıkıldık😂) Salata İslak kek🌸
ikiyavruluanne Süzme mercimek çorbası Şehriyeli bulgur pilavı Güveçte kaşarlı tavuk Havuç tarator Künefe 🌸
Liyosunannesi birannne_ Annemdeyim, iftara misafirimiz var o yüzden; Nohutlu, erişteli yoğurt çorbası Güveçte sebzeli köfte Pilav Salata Mor lahanalı havuç tarator Garnitürlü patates çanağı Köz patlıcan biber salatası Şekerpare 🌸
ozr42 birannne_ yarmalı yoğurt çorbası Bulgur pilavı Kanat Salata Tatlıda dışardan alacaz ne alacağımız belli değil 😅
uykusuzanne__ birannne_ Afiyet olsun 🤤 Bugün Patates püresi yanında pirzola et Pirinç pilavı ve salata var
minniks birannne_ dun kemik suyuna corba degilde et haslama yapmıstım ondan var yanınada bulgur pilavı yaparım heralde pazara gitmem lazım cok ugrasamam yemekle bugun 😄
Kaardelen birannne_ Karnabahar, brokoli, havuç fırına atacağım baharatla. Yanına makarna ve fırında kızarmış tavuk. Ve vazgeçilmez salata 🥗. Herkese iyi iftarlar şimdiden 🤍
mamacitaa_ birannne_ buldum buldum :) •kusbasi et sote •bulgur pilavı •mercimek çorbası •havuç tarator • çay ile de şekerpare yaptım 🌸💖 herkesin eline emeğine sağlık afiyet olsun hayırlı iftarlar 🌙🤍🫶🏻