jkkllnczfhk rachelgreen_ mantarlı tavuk çorbası denemistim dun misafirlerime cok beğenildi seçverseniz deneyebilirsin 🙂
rachelgreen_ bir1anne balkabağı burda bulamam ama köz domatesi bir kere denemiştim evet olabilir teşekkür ederim
usenmedimyaptimbirvelet rachelgreen_ Canım bunu bir dene harika oluyor ben kayınvalidemlere yapmıştım herkes 2 kase falan içti sanırım 😬
Pamukhanim_ rachelgreen_ valla tam aradığım post olmuş bende sıkıldım hergün tarhana, mercimek, domates yapmaktan
rachelgreen_ Pamukhanim_ ay evet pratikler ama sıktı ya farklı bir şeyler istiyorum ya da hiç yapmıcam yeto shfjfkf
Pamukhanim_ rachelgreen_ ben bugün sakalı çarpan çorbası yaptim. Yeşil mercimek çorbası Doğa çok sevdi bizde severiz umarım
Niyesordunbucevabi Pamukhanim_ çok güzel canım bende hep yaparım yoğurtlusu da ayrı güzel oluyor onun
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi ben yoğurtlu çorba beceremiyorum ya hemen kesiliyor doğada seviyor ama hep halama gidince yiyoruz
Lolik rachelgreen_ Tutmaç Yoğurtlu nohutlu mantı çorbası Sütlü tavuk suyu çorba Güllük (uğraştırıcı ama inanılmaz lezzetli) Yüksük Erişteli yeşil mercimek çorbası Lebeniye Terbiyeli sulu köfte Mısırlı buğdaylı yoğurt çorbası
limonkolonyasi rachelgreen_ terbiyeli havuç çorbası Lebeniye çrbası Çeşminigar çorbası Erişteli yeşil mercimekli çorba Sebzeli tavuk çorbası şuan aklıma gelenler