aslanannesi0 Kızlar bu şampuanı kullanıp memnun olan var mı ? 2 yaşındaki oğlum için almayı düşünüyorum aramızda kullanan anneler var mı ? Bir zararı yada alerjik yapabilir mi ?
asii71 aslanannesi0 6 aydır kullanıyorum kızıma çok memnunum alerji kepek vs yapmadı saçlarını yumuşacık yapıyor ve çok güzel uzatıyor
Mavinarsuyu aslanannesi0 Göz yakıyor maalesef. Benim çocukların ciltleri biraz hassas olduğu için Bioderma kullandım hep Biobaby denedim ama yok memnun kalmadım. Büyüdüler artık diye değiştireceğim şampuanı ama bende karar veremedim henüz ☺️
beybitolat aslanannesi0 2 aydır kullanıyorum bende. Memnunuz bir problem yaşanmadık. Saçlarınıda çabuk uzattı bebeğimin
havem Ben geçen şampuan diye el sabunu almışım. Bebeğim 6 aylık yorgun ve uykusuzdum bence bilen birileri yazsın 😂 (üste çıksın diye yorum yaptım)
aslanannesi0 asii71 ben mustela kullandım doğduğundan beri ama iti gelmediğini fark ettim onun için bu markayı da eczanedeki kasın önerince kullanan annelerimize sormak istedim
aslanannesi0 Mavinarsuyu bende mustela kullandım hep doğduğundan beri ama kafasını sürekli konak yapmaya başladı o yüzden bu markayı önerdiler ban da
aslanannesi0 HELELEKADIN peki gözde yanma yada alerji vs oldu mu acaba 🤔 ve saçları gürleştiriyor diyorlar doğru mu
HELELEKADIN aslanannesi0 saçları gürleştirmedi ki bence o şampuanla olucak bişey değil ya genetiğe baglı mustela ve Dalin kullandım cilt kuruluğu yaptı alerjiye çok yatkın bir vücudu var ama biobabyde hiçbişey olmadı çok beğenerek kullanıyorum