esragc Sksjsjjsks kese yuvarlaksa kız fasülye şeklindeyse erkek derler genelde benim kese şekilliydi erkek oldu
Pinrrr Sksjsjjsks sence burdakiler bunu bilecek insanlarmi yada kadın doğum uzmanımi doktor bile 15 . Haftada ultrason cihazıyla bakiyo yüzde doksan diyo yine yanılma payı bırakıyor lütfen ya
Deletedmom_968 Sksjsjjsks rn az 11 hastalık olması gerekiyor ben anca öyle anlıyorum başka anlyan varsa bilmiyorum ama
Deletedmom_968 Sksjsjjsks nubunu çok belli etmemiş ama erkeğe benzettim ben Allah gönlünüze göre versin🥰❤
kartanesi4 Sksjsjjsks tanıdğım bi doktor göbek bağı omurgaya parelelse dikse yani erkek yatıksa yani dik değilse kız seninki kız gibi gözüküyor ama sağlıkla gelsin sonuçları bekliyoruzz🌹
Sksjsjjsks Deletedmom_968 ya saol bacım yeğenimin bu 1 oğlu vardı sksjjs kız istiyor bakalım ne çıkacak ksjsjsj
Sksjsjjsks Deletedmom_968 canım selam erkek çıktı doğru tahmin ettin ♥️ Buna da bakar mısın 13 haftalık başka bu 😂
Deletedmom_968 Sksjsjjsks ya hakkınızda hayırlısı olsun nasip belki kız olur%100 doğru çıkmıyor Ne de olsa
Deletedmom_968 sellenophile 6 haftalık falan sanırım daha küçük ben tahminde bulunamadım ama belki başka bulan çıkar