EsilaMiracAyazEren_Moms Bebeğim şu an 1 yaş 24 günlük. Ama henüz bir tane bile dişi çıkmadı. Doktor bi sıkıntı olmadığını söylüyor ama bana biraz garip geldi diğer 3 çocuğumun 9-10 aylık dönemlerinde 2 alt dişleri çıkmıştı. Acaba başka bişey olabilir mi ?
mrscakir EsilaMiracAyazEren_Moms 1 yaşta en az 1 diş bekleniyor demişti sanki bizim doktorumuz. Benim kızım da 1 yaşında 8 dişimiz var o yüzden çok irdelememiştim yanlışta hatırlıyor olabilirim ama vitamin eksikliğinden kaynaklanabiliyor diye biliyorum. Yanlış bilgi vermiş olmayayım yine ama hiiiç bi belirti yoksa bence başka bir doktora da gösterin siz
asel2309 EsilaMiracAyazEren_Moms benim kızımda 13 14 ay arası çıkardı merak etmeyin bir başlasın arka arkaya çıkarıyorlar kolaylıkla çıkarsın inşallah çok zor oluyor diş çıkarma süreci
1cocukannesi_1 EsilaMiracAyazEren_Moms kızım ilk dişini 11 aylıktı çıkardı tirod sorunları yüzünden geç çıktı ve doktorumuz 1 yaşında hala dişi yoksa d vitamini tiroid değerlerine falan bakılıp araştırılması gerekiyor demişti
myangelson EsilaMiracAyazEren_Moms kan tahlilleri normalse 18 aya kadar diş olmamasını normal karşılıyorlar diye biliyorum. Hepsini pes peşe çıkartır zaten bir başladı mı. Benim oğlum da 10 buçuk aylıkken başladı çıkartmaya 20 günde 6 diş çıkarttı. 3 tanesi pes peşe geri kalan 3 tanesini aynı anda
EsilaMiracAyazEren_Moms mrscakir yani belirti şöyle dişten dolayı ateşi çıkıyor damakta şişlik falan var bazen ellerini çiğniyor gibi yapıyor ama diş çıkardı mı deseniz yok
aysyvzz @EsilaMiracAyazEren_Moms Komşumun kızı da öyleydi hatta bir doktor aparat takılması gerekiyor bile demişti 13-14 ay arası kendi kendine çıktı
EsilaMiracAyazEren_Moms aysyvzz vitaminsizlikten diyorlar ama her vitamini de kullanıyoruz. Yemesi de güzel
mrscakir EsilaMiracAyazEren_Moms bir kaç ay daha bekleyin bakalım olmadı tekrae doktora danışırsınız içiniz rahat eder ama kimisi de 18.aya kadar çıkmayabilir çıkınca da çogu birden geliyormuş
EsilaMiracAyazEren_Moms mrscakir yani çocuktan çocuğa fark ediyor bunu biliyorum diğer çocuklarımla kıyasladığımda baya bi geç oldu o yüzden biraz endişelendim. Randevu aldım başka bi doktora ona da bi sorucam bakalım o ne der
mrscakir EsilaMiracAyazEren_Moms iyi yapmışsınız en azından içiniz rahat olur. Baktınız bir sıkıntı yok yakında hepsini peş peşe çıkartır zaten 🙂