Mermeral Arkadaşlar 15 günlük bebeğimin burnu tıkalı. Ne kullanmalıyım? Nasıl temizlenir? Yeni annneyim lütfen yardım🙏
Deletedmom113 Mermeral ecz serum.al bide iğne iğnenin ucuyla serumdan çek 1 cc hatta sneinki küçük daha az olsun nemlensin diye her iki burnuna sık kuzum
Nurdem0433 Mermeral burun tıkanıklığı yüzünden 2 defa dr götürdüm oğlumu nefes alamıyordu ilkinde reflü dedi yüksek yastık kullan dedi yaptım ama bidaha oldu yine götürdüm emzirdiğin zaman hemen yatırma hafif kusunca burnunda tıkanıklık yapıyormuş çok şükür geçti şimdi altın kural yüksek yastık emzirme sonrası 5 dk sırt sıvazlayıp gazını çıkartmak öle yatırmak
Nurdem0433 Mermeral bide ben banyo yaptırırken çıkartıyordum burnun daki pislikleri benim deneyimim bu canım şuan 2 buçuk aylık bebişim
Gulcan1402 Canım otri bebenin burun aspiratörüyle modonoz var deniz suyu yani ben onlarla temizliyorum cok iyi oluyo
Aselmelekk Eczanelerin ve doktorlarin tek önerdigi serum eczaneden gidip serum alicaksiniz o kadar benim kizim 9 aylik dogdugundan beri burun tikanikligi sorunu var surekli kullaniyorum hastaneye gittimdede ayni islemi uyguluyolar
Swtlna Burun aspiritörlerinin zararlı olduğunu söylüyor doktorlar, serum fizyolojik kullanın, az az sıkın burnuna hapşırarak falan atıyorlar bebekler
deletedmom719 Mermeral serum fizyolojikle açman lazım canım. Önce bir burun deliğine sonra diğer burun deliğine şırıngayla fizyolojisi çekip sık. Rahatlatır
kukuleta Mermeral doktor serum fizyoloji verdi. Yanımızda bü kere kendi yapıp gösterdi serum gibi izotonik su var şırıngayla cekiyosun 2 ml yapılısı youtube da da var 17 günlükken gitmiştik doktora. Burun aspiratörü pek önermiyor doktorlar hele küçüklere zararlıymış bile