fsmzpg Arkadaşlar 5buçuk aylık kızım gece uykusuna 7-8 civarlarında geçiyor. Ben bu saati 9-10 a çekmeyi düşünüyorum sebebide şu; kızım erken uyuduğu için evi toparlamam yemek yapmam yemem eşimle oturmamız vs vs derken benim yatağa gideceğim vakitte kızım uykusunun 4 yada 5. saatinde oluyor e haliyle ya o sıra uyanıyor yada ben uyuyorum 1 saat sonra falan uyanıyor. Ben ne uyuduğumdan anlıyorum nede uykumu alıyorum. Sabah 7 de uyanıyor çünkü ve bende çok zorlanıyorum bu şekilde. Bu uyku saatini 9-10 a çekmem sizce mantıklı olurmu ve nasıl yapıcam acaba çünkü bunun için 7 civarlarında kısa uyku yapması lazım olucak ama o saatlerde uyuduğu zaman alıştığı için direk gece uyku moduna giriyor..
annehalleri Gece beslemesi yap o uyanmadan .Benim 4,5 aylık bebeğim var 19.30 /20.00 gibi yatıyor .on iki yada birde ben ne zaman yatacaksam o zaman son kez besleyip altını değiştiriyorum ve tekrar gece uykusuna devam ediyor .sabah ⅞ gibi kalkıyor .
fsmzpg annehalleri işte şöyle bi sıkıntı var son zamanlarda memeden sonra uyanıyor niye anlamadım ve 1 saate yakın uyanık duruyor ve bu hergun 4-5 saatlerınde oluyor
fsmzpg beyzack ama dediğim gibi uyudugum uyku bana yetmiyor her gün nerden baksanız sadece 5-6 saat kadar uyuyorum ondada 2 kez uyanıyorum.. hele son zamanlarda memeden sonra uyanmaya başladı yaklaşık 1 saar uyanık duruyor gece 4-5 civarlarında. Şuan bile yani 4 bucukta uyandı geri uykuya dönmüyor neredeyse 1 saat olacak.. uyuyunca 2 saat uyuycak sonra güne başlayacak mesela ben ne uyudum anlamadım mal gibi oluyorum her gün
beyzack fsmzpg rabbim yardım etsin evet zor. :( bizde bu gece saat başı uyandık sabaha kadar 6 dan sonra uyumadık hiç ve doğdundan beri böyle bende keşke bi kere bile olsa 3 saat uyusa diye dua ediyorum sizi okuyunca hüzünlendim:)
annehalleri Loş ışıkta emziriyor sunuz değil mi ışık varsa etkiliyor bebekleri karanlık yada loş odada uykuları açılmıyor