atlasmomyy_ Kızlar yarın misafirim olacak mercimek çorbası, belen tava, pilav ortaya Kayseri yağlaması havuç tarator salata nasıl olur
uykusuzanne__ atlasmomyy_ Belen tava ve Kayseri yağlaması ikisi de ağır bir yemek birini çıkarın bence
rachelgreen_ atlasmomyy_ güzel menü bence ben beğendim ağır da gelmedi bizim buralarda normal bir kombinasyon sjjdj
atlasmomyy_ feyzanuur yağlama ortaya yapıcam herkese tadımlık maksat ağır göze hitap etsin diye ama bilemiyorum ki gelecek kişiler de yer yani iştahlılar uykusuzanne__
feyzanuur atlasmomyy_ yağlama yerine mese tarzı bi şeyle doldurabilirsiniz bence. lavaşını vs kendiniz yapcaksanız mübarek günde çok yorar 😄
atlasmomyy_ metekaanmom işte tek onu yapsam baya uğraştırir çok fazla yapmam lazım o yüzden yanına başka yemekte olacak yağlama ortaya tadımlık maksat
gizem1101 atlasmomyy_ benimde yarın misafirim var ızgara lahmacun mercimek çorbası salata sebzeli bulgur turşu olacak sizede fikir olsun
ftmylm atlasmomyy_ belen tava ve yağlama mı hiç olmaz bacım yağlamayı kaldır ortaya bildiğin sarma dolma zeytinyağlı başka bir şey ya da ne bileyim bir iki çeşit meze de olur
Domino atlasmomyy_ benim yarın ki menü Allahın izni ile Zerdeçallı mercimek çorbası Tavuk sote Pilav Ortaya lahana,yaprak sarması İçli köfte Salata(mor lahana ve havuç) 🤣
Tambirmom atlasmomyy_ belen tava ve yağlama olmaz birini iptal edin bence başka bir şey ekleyim yerine