Milandmrc Kızlar selam kızım 1,5 aylık, gece uykuları düzenli ama gündüzleri asla uyumuyo.. gögsümde uyutuyorum yatağına koyuyorum gözlerini açıyo, akşama kadar böyleyiz var mı bu sorunu yaşayıp çözüm bulan
Kubb Milandmrc benim oğlum da iki buçuk aylık ve en başından beri tam olarak anlattığınız gibi. Tek tesellim gece uyuyor olması, hala cozemedim ben de. Her uykusunda kucağımda, hiç bir şey yapamıyorum gündüz o uyurken :/
Nildailay Milandmrc benimde o zamanlar öyleydi şuan 2buçuk aylık be hem gündüz hem gece uykusu güzel bence sabredin düzelicek
Aselim55 Kubb yaa kesinlikle biz de öyleyiz bebeğim 3 aylık doğduğundan beri aynıyız tamam gece iyi uyuyor ama gündüz de beni bitiriyor gece 12 ye kadar uyumuyor sabahtan 😩
Gamze890 Benim oglum.da ayniydi. Hep oyle koala gibi kalcaz saniyordum. Ama 3uncu aydan sonra hersey cok degisecek uzmeyin kendinizi suan guvende hissetmek istiyor. Oglum 5aylik oldu ve artik koydugum yerde cok uzun olmasada gunduz de uyuyor, sizde de degisir mutlaka daha cok.
Milandmrc Gamze890 kesinlikle ☺️ Ama işte üzülüyorum uykusuz kaldığı için gözlet kıpkırmızı oluyo çünkü
[silindi] Göğsünde uyuyup yatağında uyaniyorsa seni istiyor demekki annesi o zaman yanyana yakin temasla yatın, hen sen dinlen hemde o annesine doysun 😍
Gamze890 Milandmrc bende aynisini demistim dr a hatta rahat uyumuyor beli agriyacak diye endiseleniyorum demistim. Merak etme o cok rahat ve gunluk ihtiyaci olan uykusunu aldigi icin uyumuyordur daha fazla diyordu. 12-14 saat uyuyorsa bir sekilde yeterli oluyormus.
Gamzem12_y Biz de öyleydik hatta abartti bizimki krizlere bile giriyodu en son ayagmda sallamaya basladm cok degil hafif hafif ama zinco ya da basladk artk gece de gündüz de uyuyor