slenozkn Merhaba Huggy moon anne yanı otomatik sallanır besigimizi satmak istiyorum ürünün kurulumunu yaptık fakat kullanım olmadı bebeğimi yanımda uyutmayi tercih ettim ve hiç kullanmadığımız için paketli duruyor reflu yatagi olabiliyor oyun parkı olarakta kullanabilirsiniz otomatik sallanma ve ninni çalma özelliği var tekerleği sayesinde istediğiniz odaya rahat taşıma sağlar. Piyasa değeri şuan 11/12 bin aklimda belirlediğimiz rakam var tabiki ama gerçek alıcı ile anlaşırsak fiyat konusunda detayli konusabiliriz Lütfen eee ama 2. El diye gelmeyin çünkü bu platforma satışı 2. El formdan yapabiliyorsun Ürün sıfır ayarında [](https://))
biricik9 slenozkn merhaba beşiğin yanındaki emzirme koltuğundan memenun musunuz Trendyoldan mi aldınız bende düşünüyordum da sallanması vs
slenozkn biricik9 evet çok memnunum iyiki almışım bebegim 12 aylik hala orda emzirip sallanıyoruz birlikte sonra uykuya geçiş yerine koyuyorum çok kolay oluyor
biricik9 slenozkn teşekkür ederim Trendyol dan mi aldınız eğer oradan aldıysanız satıcı nedir memnunsunuz ondan sağlam da MaşAllah kumaşı felan da iyi
slenozkn biricik9 evet trendyoldan almıştım fakat satıcıyı hatırlamiyorum webpanya diye geçiyor satici pufuyla birlikte satılıyor teddy kumaş diye geçiyor çok hantal değil alan kaplamiyor ama eşim falanda rahat oturuyor 100kg 🤭
biricik9 slenozkn MaşAllah eşinize Çok teşekkür ederim aklımda vardı görüyordum çevremde kullanan olmayınca biraz geri durdum ama sizde görünce sorayım dedim Allah razı olsun yardımcı oldunuz hayırlı kazançlarınız olsun 🙏🏻🪻