nutellaaaaa Sol göğsümün orada ağrı var haftalardır dün gece acile gittim kan ekg röntgen çekildi herşey temiz çıktı. Yanma oluyor göğsümde ağrı oluyor bunlar temiz çıktıysa ne olabilir ki başka yaşayan var mı acaba
birannebirogull nutellaaaaa ayyzeyy466 nutellaaaaa ben bunu bir sene yaşadım kaç kez kalp krizi diye acile gittim en son bi doktor be fizyoterapiste yönlendirdi ne çekildi boyun düzleşmem ve bel fıtgım vardı sol kolum sol kürek kemiğim onladar çok agryordu ki anlatamam boynumdan koluma belime vururdu gögsğmde bazen iğne batması tarzında acı oluyordu çarpıntım oluyordu bir ay fizik tedavi gördüm çok iyi geldi şimdi de ara ara oluyor atak gibi bi hafta bazen iki üç gün sürüp geçiyor
nutellaaaaa ayyzeyy466 evet aynı benimde öyle omzuma boynuma sol koluma vuruyor ağrısı bende anlamadım neyden olabilir
nutellaaaaa semanurmevasu ben gittim temiz çıktı her şey doktor bana midede reflü gastrit olabilir dedi mide koruyucu yazdı orada da damardan mide koruyucu yapıldı yanma geçti ama ağrı oluyor hala
nutellaaaaa semanurmevasu teşekkür ederim sizede geçmiş olsun benimde yok ama kalpte bir şeyi çıkmayınca mideyle alakalı diyor doktorlar
nutellaaaaa ayyzeyy466 anlamadım ki Bnde haftalardır böyleyim acile gittim kalp yönünden rahatladım ama yinede neden olabilir diye düşünüyorum
asf3 birannebirogull bendede oluyo terleme sol göğüs de batmaa arada ağrı nefes darlığı felan kardiyoloji temiz dedi kaç defa acile gittim çok kez kafayı yemek üzereyim artık 6 aylıkda bebeğim var napacam bilmiyorum bendede boyun düzlüğü var ilaç yazdı
birannebirogull nutellaaaaa ben sağlık anksiyetesi yaşadım o dönem gitmediğim doktor kalmadı dahiliyeye gittim kardiyologa gönderdi oraya gittim oda fizyoterapiste yönlendirdi
birannebirogull asf3 benimde öyleydi kardiyoji ye kadar gittim ama bi sorun çıkmadı haşa da yaşıyorum arar arar ağır bişey kaldırınca soğuk vurunca falan atak gibi arada gelip gidiyor alıştım artık bununla yaşamaya
birannebirogull asf3 benimki boyun kaynaklıydı bir ay fizik tedaviye gittim o iyi geldi ama tamamen geçmedi hala oluyor gögsğmde agr ama alıştım artık