seros3535 mervebltrk İkincisi daha modern ve trend bence bende böyle yaptırmayı düşünüyorum taşınırsam 😌
anonimli Bence 2 Yani ben ondan yaptırıcam😂 güzel duruyor o model Şu 1 deki çıtalama Bi kaç sene önce çok modaydı
mervebltrk anonimli evet bende kararsız kaldım 2.yi çok beğeniyorum ama sıkılırmıyım çok boğar mı odayı ondan emin olamadım
anonimli mervebltrk ya sanmıyorum Çıtanın temizliği zor bide çok boş duruyor duvarlar, oda çok küçükse olabilir ama normal boyuttaysa 2. Daha güzel
mervebltrk ilk attığım resimdeki lambiri (2.görsel) Tv ünitesini yaptırsam Bi koltuğumun arkasına böyle yaptırsam çok alakasız karmaşık olur mu acaba
babyisleeping mervebltrk çıtaya hiç girmeyin bence hem modası geçti hemde sürekli toz almanız gerekecek. Tv arkasına 2.görseli yaptırın oldu bitti
Orenda_ mervebltrk Ben pek sevmiyorum oranın tozuyla ugraşacaksın, ne kadar az ürün o kadar ferahlık katar salona, eğer modern bir salonunuz varsa bu çıtaları ekleyip salonunuzu basitleştirmeyin derim, tercih sizin tabii