Ruzgarperisi 12. Hafta cinsiyyeti tahmin edin. @canbartuuu @Zumra_Fatma @Niyesordunbucevabi @Meryemozen @Alpereniannesi52 @Kalimbanne @ksbbk123
Ruzgarperisi Alpereniannesi52 gercekten mi. Ay Allah agzindan isitsin bu mubarek ayda. 🤲🏻🤲🏻 Nasil anladin peki canim
Alpereniannesi52 Ruzgarperisi bilmiyorum kuzu bakar bakmaz erkek görünümü direkt aminn inşallah Rabbim nasip etsin 🥰 Dr bişey dediler mi tahmin flan😊
Ruzgarperisi Enlsr ama ben erkek bebek istiyorum. Oncekikle saglikli ve hayirli evlat olsun. Iki kizim var sukurler olsun🤲🏻☺️
canbartuuu Ruzgarperisi biri daha etiketlemiş Gönderileri karıştırıp kız yazmışım hahaha 😂 Ben hala erkek diyorum 2 haftaya belli olur inşallahhh
canbartuuu Ruzgarperisi ben kafa yapılarının kızlara göre farklı olduğunu düşünüyorum kendiminkinden yola çıkarak yorum yapıyorummm bende siz gibi çok merak ediyordumm
Seherr_ Ruzgarperisi doktorun bilemediğini biz nasıl bilelim yahu adamlar yıllarca tıp okumuşta bilememiş 🤣🤣🤣 Ya erkek ya kız işte Allah sağlık versin
Ruzgarperisi Seherr_ siz yorum yapmayın. Doktor tahmin etmedi zaten. Benim olduğum ülkede zaten erken soylemiyorlar. Bizde biliyoruz ikisinden biri olacak.