smyrblc Mrb anneler 1 yaşında bebeği tek uykuya geçirdiniz mi emerek uyuyor maalesef uykuyla aramayız iyi değil o yüzden
MiracAlpinveUmutunAnnesi smyrblc Benimki de bazen tek uyku yapıyor oda en fazla 1 bcuk saat. 13.30 15.00 arası. 2.uykuya çok geçmez isterse aksam 7 bucuk 8 gibi geçmek istiyor buseferde aksam 9 da uyanıyor. Gece uyumuyor. Tuhaf bir uyku stili var ne yaptıysam alışmadı. Gece sürekli hareket halinde asla dalmıyor.
Ballilokmam11 smyrblc kızım 13 aylıkken geçmişti ilk uykuya çıktık gezmedim çok uğraştım tek uyku yapmak istiyormuş öyle anladım uyandıktan 5 saat sonra tek uyku yapıyordu
eozlem smyrblc 11. ayda geçti benim bebeğim. Her çocuk farklı. Uykuya direniyor ve kısa uyuyorsa deneyin.
baltanemm bence 1 yas icin erken genelde 15/18 ay arasi geciyorlar yani bebeginizi gozlemleyin onlar karar verihor sonucta
avkatanne Biz 12 ay 25 günlüğüz. Geçtiğimiz haftalarda huysuzluğu vardı acaba tek uykuya mı geçmek istiyor diye düşündüm. Bi denedik hazır değilmiş. Uyandıktan 2-2.5 saat sonra uyumazsa serseme döndü. Olmadı yani bir süre daha devam iki uykuya.