kaygiliannee Merhaba kızlar şunu sormak istiyorum ne oldu da meme reddi yaşamaya başladınız? Buna şu sebep oldu diyeceğiniz şey nedir?
ZmrNsa09 kaygiliannee Atak, yoğun gaz, süt akışının yavaş yada hızlı olması, biberon kullanımı bunların hepsi meme reddi sebepleri olabiliyo bende yaşadm çok gazı vardı emme pozisyonuna gelince gazdan ememiyodu zor zamanlardi gectı çok sükür
sdnce kaygiliannee ilk 5. Hafta atağında başladı sonra hiperlaktasyon yaşadım yutmaya yetişemiyordu zorladıkça da iyice uzaklaştı böyle böyle yaklaşık 2 ay sürdü
Drny Şiddetli öksürük sanırım influenza hasta olduk ailecek. Öksürük çok kötü olunca adaçayı içtim 1 bardak. Adaçayını meme bırakmada kullanılıyormuş 🤯 Üzerine bide antibiyotik kullanınca sütün tadı degişti dr söyledi. Baya baya memeye gelmeme kucagıma aldıgımda bile ağlamaya başlıyordu. Neyseki atlattık ama tabi sürede sütten azalma ve mamaya düşkünlük oldu. Şan günde 1-3 arası mam alıyor.bi yandan sağım
ciceksincicek ZmrNsa09 ben şuan öyleyim bebeğim resmen gazdan sancıdan ememiyor akşam da sütün akış hızından ememiyor sinirleniyor
ZmrNsa09 ciceksincicek Allah yardimciniz olsun benm oglum yarin 5 aylik oluyo gaz sancılarını atlattik zordu baya simdide diş belirtileri basladi 🤦🏼♀️
turkkahvesiggg tazyikli süt sürekli öksürüyordu emerken sonra emzirmek için aldığımda çığlık atmaya başladı 5. ayda düzeldi şimdi emiyor çok şükür yatakta yan yattım oyun haline getirdim aslında öyle kanul etti yoksa sağım yaparken kafayı yicektim fkkfkf