talhamamy Haftaya tanışma yıldönümümüz sürpriz değişik bir şeyler yapma istiyorum evde neler yapabilirim 🥹
momas talhamamy ben kalpli balonlar alıp tavana misina ile asmıştım havada uçuyor gibi olmuşlardı bi de pasta yapmıştım. Çocukla bu kadar 😂
accountant talhamamy eski fotoğraflarınızı video yapabilirsin onun dışında yemek yaparsın güzel masa kurar giyinirsin evde yapacak çok bir şey gelmiyor aklıma
Balbulutu talhamamy ben sofra hazırladım mavi sulu lilyum çicek sipariş etmiştim. Sağolsun çicekci çok yardımcı olmuştu eşim için çok güzeldi 🫂 evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun yuvanız huzurlu mutlu olsun
[silindi] talhamamy o günkü gibi giyinip naptıysanız aynılarını yapın şuan geldi aklıma bir reels de çekersiniz artık izleriz kdödödld
nazligiz En sevdiğiniz yemeği yapın sonra Gğzel bş film bul mısır patlat ohh kutlu olsun mutluluklar 🥰🥰
talhamamy [silindi] ahahahah hiç öyle çekim huylarımı yok😂 aslında ilk buluştuğumuz yerde yemeğe gitmek çok romantik olurdu ama başka şehirdeyiz
[silindi] talhamamy çocuk da doğurduk aynı kıyafetleri giymek de zor bence de çok romantik ama imkansız bir fikir 😅