dlaraa Kızım 50 günlük ne gece ne gündüz uyku uyumuyor artık zombiye dönmüş durumdayız emerken uyuyor sonra uyku ne bilmiyor gazını çıkarıyor kakasını yapıyor üzeri temiz oda sıcaklığı ideal ama uyutamıyorum sorun bende mi
abooovallahtangorhun dlaraa emerken uyuduğunda direkt göğsünüzden çekip yatağına yatırın uyanıyo mu o şekilde
dilarakrt dlaraa yo canım normal hepsi geçecek merak etme aklıma lohusalıgım geldi suan oğlum 4 yaşında iki uç yaşına kadar asla uyumazdım son bir yıldır güzel uyuyoruz arada hastalık ateş vs oluyor yine uyanık kalıyoruz yani annelik çok zor
isimsizdry dlaraa bebeği sizden başka uyutacak kimse var mı onlar denesin benim bebeğim de asla bende uyumazdı ağlardı sürekli eşim uyutunca hem hemen uyuyordu hemde uzun uyuyordu birde banyo yaptırıp uyutmayı deneyin elleriyle kendini uyandırıyorsa kundak deneyin
dlaraa abooovallahtangorhun hemde ne uyanma yatağa koyduğum an uyanıyor memede de uyumuyor anlamadım ya ben günde en fazla 3 4 saat uyuyor
dlaraa dilarakrt allahım aklımıza mukayyet olsun 😂 bi gülüşü yetiyor ama giden hep bizden gidiyor işte
abooovallahtangorhun dlaraa uykusuzluk anneyi en çok yıpratan şey Allah kolaylık versin bu vakitler hızlı geçiyo şimdi böyle söylemesi kolay ama geçecek sling var mı bide onu deneyin