Esmprsege Kızlar bebeklerinize balık yağı desteği veriyormusunuz kaç aylık bebeğiniz hangi marka yazarsanız sevinirim 😂🥰
babyisleeping Esmprsege 12 aylık haftada 1 kez ancak balık yiyor o da az miktarda o yüzden 2 gün önce başladık biz balık yağına doktoru ocean portakallı balık yağı önerdi tadı kötü değil Bha oranı çok iyi ve ifos sertifikalı bu yüzden tercih ettim
dvaasl babyisleeping ocean ve bende bebeğim içmiyor acaba açıldıktan sonra buzdolabında ne kadar süre dayanır
livanurvealpinannesi61 babyisleeping epa DHA değeri düşük ocean ın 1000 ve üzeri olmalı toplam doktor öyle demişti bize
mombabe babyisleeping merhaba benim doktorumda ocean önerdi sonrasından ifos sertifikalı olan diğer markalarada bakabilirsin dedi. Memnun musunuz oceandan ve sabah aç mı tüketiyorsunuz
babyisleeping livanurvealpinannesi61 evet zaten 1000 üzeri EPA 740 + DHA 470 mg Toplam omega3 1480 mg ☺️ çeşitleri var belki değişiyor olabilir benim kullandığım ocean bu şekilde. Wellcare balık yağına da baktım şimdi EPA 370 DHA 260 toplam 745 mg yazıyor tüm çeşitlerinde aynı toplam 745 siz hangisini kullanıyorsunuz acaba ?
livanurvealpinannesi61 babyisleeping yanlış baktınız sanırım toplam Omega 3 1490 yazıyor hepsine epa 740 DHa 520 wellcare de
livanurvealpinannesi61 babyisleeping mandalinalı olan bizim ki epa DHA değeri 1000 üzeri 1490 ome 3 yazıyor
livanurvealpinannesi61 dvaasl ocean her çocuk sevmiyor wellcare kullanıyoruz biz epa DHA değeri yüksek içeriği temiz marka
babyisleeping livanurvealpinannesi61 anladım kendi sitesinde farklı trendyolda farklı yazıyor kokusu ağır mı peki bir dahakine ondan alırım bende
livanurvealpinannesi61 babyisleeping ben uzun süredir kullanıyorum kokusu çok güzel oğlum normal de sevmez ana wellcare i içiyor