_YanakReisinAnnesii Keçiören de her anlam da oturulabilecek mahalleler nereler ? Park,okul,market,ortam vs olarak bilgisi,tavsiyesi olanlar var mı acaba 😊
simseklivekalpli _YanakReisinAnnesii Kuşcağız tarafını begeniyorum. Sanatoryum, çiçekli mah, etlik tarafları da güzel
sumeyyeravza _YanakReisinAnnesii ben Güçlükaya mahallesindeyim, bence güzel yer ama okulların seviyesini bilmiyorum. Şelaleye, caddeye yakın. Her şey elimin altında seviyorum ben.
Masal_1 _YanakReisinAnnesii ben uyanışta oturuyorum. Yokuş meselesi biraz sıkıntılı çevrede kreşler ve ilkokul var ama eğitimleri nasıl bilmiyorum. Ama şimdi taşınsam etlik ya da ovacığa geçerdim galiba. En gideceğim yer mamak olurdu bu arada 😂
iremyy _YanakReisinAnnesii Sanırım Ovacık tarafı. Ankara’da yaşarken Oran ve Eryaman civarındaydık biz hep. Keçiören hiç düşünmemiştim ama Ovacık evleri cezbediciydi. Mamak tarafına da hiç bakmamıştık. Pek önerilmesede Nata Vega avm tarafları daha nezih diyorlardı. Ege mahallesi olarak geçiyordu galiba tam hatırlayamadımda
_YanakReisinAnnesii simseklivekalpli Mamak ve Keçiören arasındayız daha çok fakat benim kafam çok karıştı 🥲Buralar da Keçiören için aklım da bulunsun teşekkür ederim 🫶🏻
_YanakReisinAnnesii simseklivekalpli daha önce mamak için post açtım,nata vega civarında birkaç yer söyleyenler olmuştu. Neden öyle dedin 🥲
_YanakReisinAnnesii Masal_1 ovacıktı sanırım biraz pahalı geldi 🥲Mamakta birkaç yer söyleyenler oldu ama yine aklımız da farklı ilçeler de bulunsun diyerek keçiören’i de bi sorayım dedim 😂Şuan için mamak ve keçiören var aklımız da ama bakalım nasip 🌸
simseklivekalpli _YanakReisinAnnesii hiç sevmiyorum ya. İnsanları falan gelisememis en azından keçiörende farklı insan seçeneği var 🤣
_YanakReisinAnnesii simseklivekalpli ahahaha insan seçeneği varsa iyi ilk sıraya orayı alayım 😂 Sen nerede oturuyorsun,tavsiye edeceğin başka bir yer var mı peki bu ikisi dışında?
simseklivekalpli _YanakReisinAnnesii ben de Keçiören’in farklı bir semtindeyim. Kızlarpınarı cad tarafına bakabilirsin orada da oturdum merkezi hem de yine insan açısından iyi yerler
20252020 Kuzeykentte güzel Keçiören’e bağlı değil ama burası da aile cpcuk vs için güzel site içi araba yoksa ama hayat biraz sıkıntılı
_YanakReisinAnnesii 20252020 Arabamız var da tam nerede kalıyor orası acaba? Oraya da bakayım. Oğlum 5 yaşına girecek okul,park vs bunlar bizim için önemli tabi ki oturulan civar da,saçma sapan cennet mahallesi tadında bir yere düşmek istemiyorum 😂
_YanakReisinAnnesii iremyy oran sanırım eşimin iş yerine uzak kalıyor yani bahsi hiç geçmedi. Eryamana da bakındım biraz ama kiralar yüksek duruyordu 🥹Mamak için nata vega civarı önerildi burada daha önce,orası aklımız da ama civarını tam da bilemediğimiz için gidip bakınca aklımıza yatmazsa birkaç yer daha elimizde bulunsun diye araştırıyorum kendi çapımda 😂
iremyy _YanakReisinAnnesii Oran merkezi konumlara da pek yakın değildi galiba. Ya Ankarayı unutmuşum neredeyse ağlayacağım 🥲 Eryaman’da ne taraflara baktınız? Kiralar uçmuş olabilir. Özellikle göle yakın evlere şuan manzaradan dolayı ne paralar biçmişlerdir. Bu arada Oyak evlerini tavsiye etmem pek. Evleri küçük. Biz en son İlkbahar mahallesinde yaşamıştık. Orasıda Çankaya geçiyordu sanırım. Mamak tarafını pek bilmiyorum ama önerilmiyordu çok. Yine avm tarafları daha nezih derlerdi hep
_YanakReisinAnnesii iremyy Aslında bende ankaralıyım ama her yerini bilmeyenlerden 😂Bildiğim yer de eşimin işine baya uzak çünkü kayaş tarafına gidip gelecek aslında kendisi söylediği birkaç yer de uzak ama benim ki kadar değil sanırım. Yakınlardan birkaç yer söyledi bende oraları araştırıyorum yavaş yavaş. Aslında eryamana çokta detaylı bakmadım tam olarak ne taraflarıydı bilmiyorum. Şuan kesin birşey de yok birkaç güne belli olacak iş durumu 😂Sadece herşeyi son ana sıkıştırmayı sevmediğim ve asla rahat edemediğim için önden bakınıyorum ben biraz. Dediğiniz yeri de kaydedeyim oraya da bakayım.
iremyy _YanakReisinAnnesii Ben Ankaralı değilim :) Biz tayinle Ankaraya gitmiştik ama çok sevmiştim. Üç yıl falan belki daha fazla olacak oradan ayrılalı galiba. O yüzden unutmuşum neredeyse 🥲 Kayaş tarafı Mamaka daha yakın sanırım. Nata Vega civarı mantıklı olabilir o açıdan ama Doğukente de bakın derim. Daha nezih kalır muhtemelen Çankayaya bağlıydı çünkü.