nadis32 Kızlar mamamil mama kullanan var mı aranızda 5 aylık oğlum var sütüm yeterli gelmiyor hem mama hem emzirmeye devam edecem ama bu mamayı merak ettim fiyat olarak çok uygun içerikte temiz görünüyor ama fiyatı çok uygun olduğu için sormak istedim
prenseskus nadis32 biz mamamil mama geçtik 12 aylık Aptamil pronutra dan Yani Sma önce sonrası Aptamil pronutra Pahalı mamalarda gördük bilmiyorum Hipp de kızım içmedi
isimsizdry nadis32 ben kızıma denedim 2 öğün verdim sadece 1 gün boyunca kustu içmek istemedi tadına baktım aşırı şekerli mide bulandıran bir tadı var
esra6464 nadis32 bende 4. Kutuyu kullanıyorum aptamilden geçiş yaptım gayet memnunum bir sıkıntı olmadi
nadis32 prenseskus ilk mamayı hipp aldım şuan onu kullanıyorum ama günde 3 kere içmesine rağmen 1 hafta anca yetiyor malesef ve fiyatı da malum pahalı ha mamamil iyi değilse tabi ki hipp devam edecem ama sormak istedim çok pahalı birşey değil alıp denemek lazım ama zarar olur mu diye korktum açıkçası
prenseskus nadis32 bilmiyorum bizde sorun yaşamadık 2 numara seviyor 3 numara aldık 1 yaş 20 günlük oldu ama hiç sevmedi yeninden 2 aldım bakalım napcazz😁😀
gizem1101 nadis32 ikinci pakete geçtik kızım 13 aylık şimdiye kadar bebelac kullanıyorduk iyi geldi iştahsızlık da yapmadı sevdik biz
seval868_ nadis32 mamamilin 1 numarasından kimse memnun değil 2 numara itibari ile memnunlar bende çok araştırdım ablamda aynı şekilde araştırdı 2 numara itibari ile geç istersen
gizemtemel seval868_ bebegimde asiri derecede kusma ve kabizlik yapti ben asla memnun kalmadim biraz arastirdim %10 memnun olan var fiyat uygun bir mama evet ama yenidogan icin uygun degil ancak 6 ay sonrasi belki dusunulebilir