Arkadaşlar selam benim kızım şuan 18 aylık ve ben hiç ekran göstermedim yani yalan yok yemek ya da iş yaparken 20 dakika açıyordum ilgisini çekmesi durması için çünkü kızım kolik bir bebekti yaşayanlar varsa anlarlar beni. Ama onun dışında göstermiyordum ben kendim bile izlemiyordum tamamen tv yi kapalı tutuyordum tv dışında telefon kesinlikle vermiyordum. Fakat 1 yaşından sonra kızım babannesindenolduğu zamanlar ben ne kadar söylesem de yasak olan şeyleri yine de verdi yaptı. Ekran açtı sabahtan akşama kadarizgi film izledi ya da çocuk şarkısı dinledi. Görümcemin çocukları da sürekli orda onlar telefon bağımlısı haliyle kızım da onlara özeniyor ve babaannesi de telefonu veriyor halası da telefonu veriyor kızıma hayır dedikçe dinlemiyorlar sanki sinir oluyorum şuan yazarken bile. Neyse kızım bu ara aşırı bağlanmış durumda evin içinde niloya ve mono diye ağlıyor tv den başka bir şeyle kesinlikle ilgilenmiyor aktivite yapıyorduk önceden şuan onlarda sarmıyor ve ben çok rahatsızım bu durumdan. Tamamen tv yi kesmeyi düşünüyorum herkesi de sert bir şekilde uyarıcam artık. Çünkü görüyorum saçma halisilasyonlar gören bebekleri ya da sağlığını etkileyip epikepsi geçirenleri allah korusun her şeyin bir sınırı olmalı. Asel oyuncakları ve etkinliklerinden sıkıldı ona yeni oyuncaklar ve etkinlik kitapları alsam daha sonra tv yi nasıl tamamen kesebilirim çok ağlıyor hele görünce daha çok istiyor yardımınıza tavsiyenize ihtiyacım var