annevebebegiii__ Kızlar anlamadım böbrek mi boşluk mu ağrı oluyor ara ara dünden beri üşütmekten dolayı mı olur? Uzanınca azalıyor ayakta artıyor anlamadım yaşayan var mı?
Zeynep230523 annevebebegiii__ böbrek taşı düşürmüştüm ben sanki onun ağrısından bahsediyor gibisiniz ama biraz daha şiddetli olur ve gazınız varmış da çıkartamıyor muşsunuz gibi basınç yapar.
Aklimideliricem annevebebegiii__ gaz kabızlık yoksa üşütmüş olabilirsin ama gaz ve kabızlık da inanılmaz ağrı yapıyo ben bi kere ölüyorum sandım gaz çıktı Kskdkdj
annevebebegiii__ Aklimideliricem ayy bir kaç gündür gazım var kabızlık anca geçiyor yeşil mercimek yemeğini yanlış yapmışım bir hafta olacak öyle bir gaz yaptı ki biraz da gazım var gibi böyle nasıl tarif etsem sırtın ortasını düşün onun en sağı yanı sızlıyor
Aklimideliricem annevebebegiii__ büyük ihtimalle gazdır o da uzanıp cenin pozisyonunda geçer ayakta vurur 🫢 ben hamileydim onu yaşadığımda bebeğe bişey oldu diye koştur koştur gittim sen düşün o da gaz çıkınca baya gülmüştük djdjdj
annevebebegiii__ Aklimideliricem kaç gün sürüyor canım gaz olduğunu nasıl anladılar osurunca mı ay benimde var geliyor ara ara 😂
Aklimideliricem annevebebegiii__ bana bi ilaç vermişti ilaç tuvalete çıkarmıştı tabi gazlar da gitti dkaksjsjsjjsjsj iğrenç bi konuşmaya dönüyo😂😂
Zeynep230523 annevebebegiii__ evet ara ara oluyor sanki mide ağrısı çekiyorsunuz da sırtınızı vuruyormuş gibi ve gaz şişkinliği verir ama gazınız yoktur. birkaç güne kadar ağrı kasıklarınıza inerse anlayın ki kum ya da taş düşürüyorsunuzdur.