asaasya Merhaba kızlar bebeklerınız sacındakı konaklardan nasıl kurtuldunuz zeytjn yagı sabe med müstele hepsını kullandım bır ışe yaramıyor
accountant asaasya konak tarağı kullandınız dimi birde hangi şampuanla yıkıyorsunuz şampuan değişikliği yaptınız mı
aysgll1 asaasya önce zeytinyağı kullanmıştık ama sonra tekrardan konak çıktı. Hindistan cevizi yağı ile geçti tamamen
asaasya accountant konak taragıda kullanıyorum sabemedle mustela konak öncelıyı aldım ıkısı de bır ışe yaramadı
yrnyrn061 asaasya önce karbonatla denedim evet iyi geldi ama bebek yağı 2 3 seferde yok etti sürdüm pamukla biraz bekledikten sonra taradım dişçi küçük tarağımız var onunla yıkadıktan sonra tekrar taradım çabuk geçti yani
bizzocone asaasya bende bebek yağı vardı dermoskinin duştan yarım saat önce sürdüm beklettim bastırmadan taradım. Duş aldırdıktan sonra kalmadı bir sey
HELELEKADIN asaasya bizde de aynı oldu cildiye doktpru kortizonlu krem verdi 3 gün kullan gecer dedi 1 hafta iyiydi sonra tekrarladı en son zeytinyağı sürdük öyle geçti 1 yaşındaydı