Minikmucizemmmmmm Hanımlar bugün ibb den 2000 TL lik ramazan kuponu geldi sosyal yardımdan sadecee halk süt alıyorduk bugünde kupon geldi bilginiz olsun isterseniz 153 ü arayabilirsiniz
Alya-Sena Minikmucizemmmmmm benim 3 4 ay önce sosyal kartımı iptal ettiler halk ekmeği de süte de yazılmıştım oda gitti
sanabeyinalacam Minikmucizemmmmmm bize süt çıkmıyor 3 çocuk var tek maaş reddediyorlar,ama evi arabası olan alabiliyor neye göre veriliyor bende anlamadım
Minikmucizemmmmmm Alya-Sena 153 ü arayıp sorun isterseniz nedenini kızım 3 yaşındayken süte başvurdum kızım 5 yaşına girince süt gelmeye başladı
biebrarvar Minikmucizemmmmmm benim kızım 1 yaşında başvuru falan yapmadım daha önce 2bin tl durumu olmayan insanlara mı veriyorlar onu anlamadım
Alya-Sena Minikmucizemmmmmm sosyal durumum uygun değilmiş yardıma diye söylediler verecekleri bir süt dü onu da vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar eşim tek calısıyor yani öyle varlıklı biri de değiliz
Minikmucizemmmmmm seher__12 sosyal yardıma başvuru yapabilirsiniz ramazan kuponu istiyorum diyebilirsiniz
Minikmucizemmmmmm seher__12 ben İstanbul da ikamet ediyorum sadece İstanbul mu bende bilmiyorum isterseniz sizde bağlı olduğunuz ilin belediyesini arayıp katılabilecek yardım varmi diye sorabilirsiniz
Minikmucizemmmmmm Alya-Sena süt bana 2 sene sonra geldi her aradığımızda onaylanmış dediler gelmesi 2 seneyi buldu