minanas 1 ay önce doğum yaptım başvurum onaylanmış E ailede ödeme bilgileri görünüyor ama yatan para yok kartı da çıkartmadım daha yarın mı yatacak acaba
Deletedmom2987 minanas kartı çıkartıp aktif etmediyseniz mesaj gelmez para da yatmaz. önce kartı aktifleştirmeniz lazım
babylinda02 Deletedmom2987 ne kartı ? E devletteki kayıtlı ibana yatmıyor mu bilmediğim için soruyorum
mervelikiz Deletedmom2987 yoo bende kart yok msj geldi para yatmış TC kimlik ile de çekiliyor bugün çekeceğim
nilinannesiiiiiii babylinda02 halkbanka gidip kart çıkartıyorsunuz ben çıkarttırdıktan sonra alabildim paramı, bugün de mesaj geldi yatmış
aaayazgc Ödeme bilgilerinde para gözüküyorsa gidip halk bankasından kart çıkartın sonra da parayı çekebilirsiniz
mrdilan0 aaayazgc ben tek seferlik alıcam mesaj gelmişte onun için de mi kart alıcaz hakbanktan yoksa direkt olarak ordan tc mizle alabiliyomuyuz
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom2987 yok hiçbir şey gelmedi sadece başvurunuz onaylandı diye bi yazı geldi
aslanmiranmom usenmedimyaptimbirvelet eğer ilk çocuğunuzsa bankadan direk paranızı veriyorlar kimliğinizi gösterince ikinci ve daha fazla çocuğunuz varsada kart çıkartıyolar kart sadece aylık ödeme yapılacak kişilere veriliyor