forumgurmesi Merhaba kızlar, rota aşısını 2.aylık aşısından kaç gün sonra yaptırdınız? Hangi marka aşıyı tercih ettiniz? Güncel fiyatı neydi? Bilmeyenlere, henüz yaptırmayanlara fikir olsun.🩷🙏
myangelson forumgurmesi rotarix yaptırdık bizim doktor 3-5 olarak tarih vermişti biz alırken 2375 falandı sanırım
dilnisinhayal forumgurmesi üçüncü ayında yaptırdık 2700 TL civarı bir fiyatı vardı ama markasını hatırlamıyorum
forumgurmesi Bizim doktorumuz 2 ay aşısından 1 ay sonra yapılmasını söyledi, daha önceden yaptıranlar da varmış.
Deletedmom2987 forumgurmesi Biz yaptırmadık alerjik olduğu için. Ama tek bir marka var diye biliyorum. Güncel fiyatları da 2700 2800 civarıydı doktor belki yapar diye araştırmıştım.
forumgurmesi Deletedmom2987 2 marka var, biri Rotarix biri Rotateq biz ik çocuğumda rotarix almıştık.
yagizmom_ forumgurmesi Özel aşılarını hastanede yaptırıyorum genelde bakanlık aşılarının olmadığı aylara planlanır. Ve 5. Ayda rotarix yaptırdım sanırım ikinci doz için geçen ay 2700 civarı ödemiş olabiliriz.
forumgurmesi yagizmom_ Evet 2.700 tl yemiş güncel fiyatı :) İlk bebeğime rotayı evde kendim vermiştim ben.
forumgurmesi Sağlık kuruluşuna çok yakınız bende onun için evde vermiştim. Siz doğru olanı yapmışsınız.🙏
forumgurmesi Sağlık kuruluşuna çok yakınız bende onun için evde vermiştim. Siz doğru olanı yapmışsınız.🙏