ylzoknnnn Bebeğimin gözleri çapaklanıyor yeşil yeşil akıyor sizce nedeni nedir. Şu zıkkım virüs yüzünden hastaneye bile gidemez olduk.
Prensinannesii06 ylzoknnnn enfeksiyondur doktora gitmeniz gerekir büyük ihtimalle yaşayan anneler vardır belki onlar yazar üstte kalsın geçmiş olsun
Zeynept ylzoknnnn ben eczaneden fucithalmic %1 antibiyotik damla aldım sabah akşam 12 saat arayla göz içine 1 damla damlattım iyleşene kadar hatta iyleştikten sonra 2 günde kullanın yazıyor üstünde sonuç olarak 2-3 kez damlattım düzeldi
Kusannesi ylzoknnnn 2 aylık oğlumunki hala geçmedi doktor krem verdi sür diyor sürmeyince yine çapak oluyor kendisi geçmiyor artık gerçekten can sıkıcı oldu bu çapak
Ayssenurylmz067 ylzoknnnn benimde oğlum 2 buçuk aylık neredeyse doğumdan beri var sol gözünde doktora da gittik damla verdi kullanırken sorun yok bırakınca yine oluyor malesef en önemli gözünden burna doğru masaj şeklinde yapmak demişti doktorum kanallar tıkalı olduğu için oluyormuş
mystery34 ylzoknnnn aynı şey benim kızımda da vardı doktor antibiyotik damla verdi fakat pek fayda etmedi onu bıraktık tek çare masaj ve Aradabir serum fizyolojik ile silin ya da ılık suyla geçiyor ama masaj şart
[silindi] Kaynatılmış ilik su ve pamuk ile siliceksiniz bol bol birde küçük parmaginizla goz pinarlarina masaj yapicaksiniz. Eger hala gecmezse bi doktora gorunun damla vericek buyuk ihtimal. Ama buyudukce oda bitiyor. Benim oglumda ayniydi.