emineclkkk Lütfen yardımcı olur muaunuz 6 günlük uyanmıyor zorla şırıngayla verıyorum aırf mıdesıne gırsın dıye memede uyuyor hıc bı sekılde emmıyor nasıl uyandırabılırım
biebrarvar emineclkkk ayak parmak uçlarını cimcikleyin 😂😂 benim kızım ve her yeni doğan bebekler de böyle emin olun
MiracAlpinveUmutunAnnesi emineclkkk Sarılık oldugu için uyanmıyordu benimki. Topuğuna tıklatıyorduk yada burnunu sıkıyorduk uyandırmak için. Doktorumuz ve hemşiremiz öyle söylemişti.
seva11 emineclkkk sizi endişelendirmek istemem ama sarılık olduğu için uyanmıyordur hemen doktora götürün benim bebeğim de uyanmıyordu aynı dediğiniz gibi sarılık değeri çok yüksek çıktı
almirabuglem emineclkkk hastaneye götürün sarılığı olduğu için uyanmıyordur ve şekeri düşüyor bebeklerin bu yüzden de uyanamıyorlar malesef eğer hiç uyandıramıyorsanız sarılığı ilerlediği içindir
emineclkkk seva11 bugün götürdüm 9.6 cuma bıdaha cagırdı pazartesıde 6.4 tü yükselıyor kılo almaya baslamıs ama sarılırık yukselmış
emineclkkk eses2026 sütüm var mamaya hiç gerek duymuyorum sağıp sırıngayla verıyorum mevburen uyudugundan dolayı acaba mamada mı versem içeriği daha farklı sonuçta şekeri daha çok yükseltir diye biliyorum
eses2026 emineclkkk doktor bize meme + mama ilerleyelim dedi İlk 3 günde 300 gram zayıflamıştık Süt çok çoğalmadı henüz benim En doğrusu doktorunuz tavsiye etmeli
cahillesohbetikestim_ emineclkkk üstü giyinikse sıcak tutar oda uyku yapar zıbınla kalabilir beslenirken
berolita Altini acin,memelerini ve ayak tabanini uyarin.Doktorum aglat ki acilsin iyice demisti.Baya aglatana kadar yani canini acitmak degil de rahatsi edene kadar ugrasmak gerekiyor.Ben kiyamiyordum anneme ya da esime yaptiriyodum mecburen.
firstmama Altını açın biraz emzirin kalkınca. Uyursa yanınızda bi kap su ve temiz pamuk bulundurun hafifçe pamukla yüzünü nemlendirin uyanıyorlar ister istemez